Wij begrijpen hospitality

 

Met FM at Work verlopen alle facilitaire processen in uw organisatie vlekkeloos. FM at Work adviseert, organiseert, beheert en voert uit: alle facilitaire dienstverlening in één hand. FM at Work is in 1999 opgericht als volle dochter van SAB Catering. Facilitaire dienstverlening betekent in onze ogen: klaarstaan voor u. Honderd procent.

‘Uw gemak, wij zorgen ervoor’ is onze missie. Met onafhankelijke adviezen, verfrissende ideeën en dienstverlening van verrassend hoge kwaliteit. Of het nu gaat om receptiediensten, facilitair management, keukenideeën, catering, schoonmaak, beveiliging of een combinatie van facilitaire diensten, u kiest à la carte.

Meer weten?
 

Onze services


Met FM at Work vallen alle facilitaire puzzelstukjes in uw organisatie op zijn plaats. Maak kennis met onze vier specialismen: telefoon- en receptie, keuken- en restaurantinrichting, bedrijfscatering en multiservices waarbij vele combinaties en services mogelijk zijn.


 

Onze waarden

 

 

 

We hebben oog voor u als opdrachtgever, uw medewerkers en uw bedrijfscultuur.

 

 

 

We denken mee en geven onafhankelijk en duurzaam advies.

 

 

 

Ons uitgangspunt: synergie geeft voordeel en dat voordeel delen we met u. 

 • fullslide1

   

  FM at Work is opgericht in 1999 als volle dochter van SAB Catering. Onze moedermaatschappij, die al sinds 1954 catert voor bedrijven, werd eind jaren negentig steeds meer gevraagd om andere facilitaire diensten uit te voeren en om bedrijfskeukens en -restaurants in te richten. Op die vragen is FM at Work het antwoord.

 • fullslide1


  FM at Work is een energieke, veelzijdige facilitair dienstverlener. Specialist op alle mogelijke gebieden: van telefoon- of receptiediensten, ontwerpen en inrichten van compleet nieuwe bedrijfskeukens en -restaurants, tot schoonmaak, beveiliging, afvalverwerking, bedrijfsverhuizingen, verzorging groenvoorziening, bestellen kantoorartikelen of handymanservices. Alles als single of multiservice, altijd hoogwaardig, efficiënt en met de juiste mensen.

 • fullslide1

   

  Facil, de kern van faciliteren, betekent letterlijk ‘gemakkelijk’. FM at Work staat voor gemak. Onze missie is om met onze facilitaire dienstverlening het organisaties gemakkelijk te maken zich op hun eigen missie te richten. Uw gemak, wij zorgen ervoor! FM doet dit met open blik en opgestroopte mouwen. Hospitality is daarbij het sleutelwoord. Het draait bij receptie, catering, schoonmaak om gastvrijheid tegenover uw klanten en tegenover uw eigen medewerkers.

 • fullslide1


  FM at Work is gehuisvest in Zwanenburg in hetzelfde pand als SAB Catering. SAB Catering is sinds 1954 actief en behoort tot de top  van Nederlandse contractcateraars. U treft SAB aan op meer dan 225 locaties.

  FM at Work kiest zijn eigen partners, maar de lijnen naar SAB zijn natuurlijk kort. Zo verzorgen we alle kleinkeukenmaterialen voor SAB. Andersom helpen interieurstylisten van SAB ons bij de inrichting van bedrijfsrestaurants. En er zijn natuurlijk al vele mooie multiservice-samenwerkingen.